GENANT @ Winterslagfeest 2014


[srizonfbgallery id=18]


Soms gebeurt het wel eens dat de foto’s niet worden ingeladen. In dit geval kan je ze via deze linken bekijken op FACEBOOK!


Party in our backyard
wtsfeestDankzij Winterslag feest heeft GENANT zijn stempel kunnen drukken op Genkse (heilige) bodem.
Dit prachtig inititief zorgt er altijd voor dat locaal talent een plaats krijgt in de harten van de multiculturele genkenaar.
En voor deze editie waren wij uitgenodigd als “headliner” (#trots #tismoelijkbescheidenteblijven)

Wij hebben genoten van een mooie avond. En sommige onder ons hebben zelfs genoten van een gezellige namiddag met hun familie.
Deze organisatie is een top-team met allemaal één voor één super lieve mensen.

Untitled-1

Het muzikaal gedeelte voor ons was HEEL intens! 2 uur aan één stuk door spelen is een record. Het spreekt voor zich dat we hierna gewoon op waren.
Laten we dit onthouden… volgende keer als we nog eens 2 uur door spelen… #druivensuiker!!!

G-party peopleMaar gelukkig kregen wij veel energie terug van een laaiend enthousiast publiek. Dit publiek gaf zich voor 100%  op een wat groot uitgevallen dansvloerweide. Plaats genoeg om gek te doen en rond te springen!

 

 

We willen langs deze weg ook de mannen van onze geluidsfirma bedanken die een volledige dag in de weer zijn geweest om alle artiesten van geluid te voorzien.
Het was niet altijd even simpele om zo gevarieerde talenten te laten schitteren. Hier is echt intensief werk ingestoken door de mannen van J&D Producties.

Special thx:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.