GENANT @ OLS2016 – Oud Limburgs Schuttersfeest

Onze foto’s kan je bekijken via de FACEBOOK-pagina van GENANT

Schermafdruk van 2016-07-04 23:19:47

Voor de mensen die geen zin hadden om naar de optocht te gaan kijken was er GENANT in de feesttent. Daar werden de mensen dan ook getrakteerd op de meest foute hits! Weeral eens heeft de organisatie van OLS2016 hun best gedaan om ons te verzorgen. Wat geen simpele taak was aangezien een massa volk wat er op de terreinen van OLS begeefde, kris kras door de modderige weide.


Het OLS weekend zit er op voor GENANT.
2 dagen hebben wij op avontuurlijke wijze de terreinen van het Oud Limburgs Schuttersfeest mogen betreden.

IMG_20160704_171821Het was voor ons een heel leuke ervaring om zo als artiest behandeld te worden door de organisatie.
GENANT & zijn entourage werd op het terrein als ware vedetten behandeld. Dit viel zeker in de smaak bij de G-kids die vanaf nu denken dat papa of mama bij elk optreden zo een voorkeursbehandeling krijgen.

 

Wat onze timing van optredens betreft moeten wij er wel bij zeggen dat dit voor GENANT niet zo mee viel.
Vrijdagavond om 21:00 beginnen samen met de laatste EK-match van de rode-duivels… Wij hoeven niet uit te leggen dat dit geen massa volk lokte naar dat feestavond.
Ook zondag zou er voor het podium meer volk geweest zijn mochten wij een uurtje later begonnen zijn. Daar beten wij de spits af samen met de start van de optocht! Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het OLS.

Maar al bij al een top weekend want niet alleen naast het podium werden wij verzorgd als artiesten maar ook op het podium waren wij artiesten.
Ondersteunt door professionele mensen met professioneel materiaal konden wij schitteren op 2 prachtige podiums met alles erop en eraan!

GENANT zal zijn ervaring op OLS2016 zeker niet vergeten!

Special thx:


Onze foto’s kan je bekijken via de FACEBOOK-pagina van GENANT

Schermafdruk van 2016-07-04 23:20:40

Gênant als jullie gekozen hebben voor de voetbal! Spijtig voor deze prachtige organistatie en ons natuurlijk dat de voetbal samen viel met de aftrap van het feestavond #OLS2016. Maar het moet gezegd worden!!! Organisatie OLS2016 is top! Alles tot op de puntjes geregeld! ZELDEN zo verzorgd geweest als band! Bedankt Wendy, Jessy & GHEURT (hihihi Gert) Zondag staan wij er weer maar dan in de feest tent. ZEKR DE MOEITE WAARD OM TE KOMEN KIJKEN! Niet alleen voor ons maar ook voor heel OLS2016!