GENANT @ Foute party – Personeelsfeest Ter Heide

Onze foto’s kan je bekijken via de FACEBOOK-pagina van GENANT

GENANT verstoord na jaren lange tradities het personeelsfeest van Ter Heide.

GENANT verstoord na jaren lange tradities het personeelsfeest van Ter Heide.

Omdat dit een privé aangelegenheid was kon onze G-fotografe niet mee met de band. Hierdoor zijn er maar weinig foto’s van deze leuke avond.
Mochten aanwezigen foto’s hebben waar de band op te zien is. Mag dit … als jullie dat willen met ons gedeeld worden.

Gelukkige hebben we zelf enkele filmpjes van memorabele momenten.Foute party @ Personeelsfeest Ter HeideGENANT verstoord na jaren lange tradities het personeelsfeest van Ter Heide. Gewild of ongewild, werden al deze waardevolle medewerkers van deze prachtige instelling getrakteerd op een mega foute party met live muziek van GENANT en foute vibes van DJ Ronald.Baanbrekend concept voor Ter Heide waren één van de mooie woorden die wij te horen kregen als wij vroegen hoe ze het vonden.
Al moeten wij erbij zeggen dat blijkbaar niet iedereen tevreden was van dit concept. Zo werden wij verrast door een reactie die eerlijk, recht uit het hart kwam, nadat wij de vraag stelde wat ze er van vonden…
“Niet goed! Niet mijn ding!”
Voortaan weten wij met zekerheid dat er ergens een “Statler & Waldorf” rondlopen op Ter Heide.


Op vraag van de organisator hebben Mr.G & Mr.T een presentatie gedaan waarbij ze de jubilarissen, Algemeen directeur en het avondprogramma voorgesteld hebben op hun eigen foute manier!
Ook dit was baanbrekend maar dan wel voor GENANT. (Misschien een concept die in de toekomst meer kan toegepast worden?)

Waar GENANT afwezig was vulde DJ Ronald de avond aan, waarbij hij telkens weer de mensen op de dansvloer wist te houden met zijn foute vibes.
“Ge moogt naar huis gaan” is NOOIT het laatste nummer bij hem!

Special thx:

  • Ter Heide: Voor het aandurven van een nieuw concept die perfect op maat was van GENANT. (een bewijs dat Ter Heide weet wat zorg op maat is)
  • RENTEK: Dankzij een profecionele aanpak van Tim was het geluid in deze toch wel moeilijke omstandigheden weer top geweest.
  • DJ Ronald: Voor zijn goede inzicht om mensen op de dansvloer te krijgen en te houden.
  • De groupies van Mr.G: Jawel Mr.G loopt nog steeds met een big smile rond omdat hij  “korte” handtekeningen heeft mogen zetten bij enkele enthousiaste medewerkers van Ter Heide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.