GENANT gladjes op Box-Party

Afgelopen zaterdag speelden wij met GENANT op eigen gladde bodem.
De gekende traditionele Nieuwjaarsontmoeting van onze wijk, week dit jaar voor het eerst af met de hulp van GENANT & DJ Ronald @ Box-Party.

Terwijl de Chiromeisjes Boxbergheide de kids animeerde op de kindvriendelijke beats van DJ Ronald’s kinderfuif, gierde onze zenuwen in een rotvaart door ons lijf.

Jawel! GENANT met zenuwen omdat de inzet hoog was.
Wij speelden deze keer voor de mensen die wij geregeld tegenkomen in ons dagelijks leven. En dan wil je een avond kunnen afsluiten als GENANT en niet als gênant.
Tevens waren de verwachtingen groot om het vernieuwde concept van deze Nieuwjaarsontmoeting te doen slagen.
Wij zelf hadden de lat ook wat hoger gelegd, want de vernieuwde playlist werd daar aan onze trouwe G-fans voor gestellen.

De reacties achteraf waren zeer lovend en wij zijn met trots gevoel van het podium gestapt. Onze avond was geslaagd en het leek erop ondanks het ijzige weer dat ook de organisatoren er een zeer goed avond gehad hebben.

Uiteraard leverde deze avond prachtige foto’s, beelden en geluidsfragmenten op. Sommigen zijn al online te bewonderen en andere zullen in de nabije toekomst verschijnen op onze Facebook pagina.

Oh ja… dit ook nog even!
Box-Party leverde ook GENANT’s allereerste fan-pagina op.
4 fantastische dames stonden vrij snel vooraan het podium. Ze hadden alle 4 een leuke T-shirts aan met deze opschrift “GENANT(e) fan” & “I ♥ GENANT“. Spontaan ontstond daags erna al een fan-pagina.
Wat deze fans met Fangenant willen bereiken zullen we in de toekomst wel gaan zien zeker?. Maar wij vrezen dat Fangenant meer likes gaat opbrengen dan onze eigen facebook-pagina “bandgenant”.
Maar…hoe gênant zou dat niet zijn?!

Special thnx:

  • De organisatie van deze Nieuwjaarsontmoeting voor de uitnodiging en het vertrouwen in talent van eigen bodem.
    • Wij moeten er ook bij zeggen dat we zeer goed verzorgd geweest zijn. En de accommodatie was top in de Schalm!
  • Het licht & geluid verzorgd door Jan & Tim van RENTEK. Dankzij deze firma werd er een prachtige installatie opgezet die alle verwachtingen oversteeg. Super gedaan mannen!
  • DJ Ronald voor zijn bijdragen de hele dag. Sfeer muziek & kinder-disco, het volk aan de gang houden en de afther party! Een top Foute DJ waar je elk verzoekje nog aan kunt vragen!
  • De media die er aanwezig was. Onze eigen G-fotograaf, Jos Bosch en alle mensen die hun smartphone uit hun zakken gehaald hebben om memorabele momenten vast te leggen.
  • En dan de GENANT(e) fan’s. Die spontaan een fan-pagina gestart zijn en zo voor extra publiciteit zullen zorgen.

Foto’s

Onze foto’s kan je bekijken via de FACEBOOK-pagina van GENANT

GENANT gladjes op Box-Party de nieuwjaarsreceptie van Boxbergheide, Limburg, Belgium​


Filmpjes


Persberichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.