Een feestend huwelijksbootje

14222168_945569955569392_5291622420469951125_nAfgelopen zaterdag kregen GENANT & DJ Ronald de eer om mee te dobberen op dat huwelijksbootje van Sander & Annelies. Ons doel was om er te voor zorgen dat het een memorabel feest werd waar iedereen steevast met leuke herinneringen aan kon terug denken.

 

Nadat wij gastvrij waren onthaald door het kersvers getrouwd koppeltje met een MEGA LEKKER dinér, bouwde DJ Ronald de sfeer op tot het hoogtepunt van de avond.

De openingsdans was naar alle traditie een emotioneel mooi moment met daarna nog 2 andere mooie slows die de dansvloer liet vol lopen. Maar dan nam GENANT het brut over van DJ Ronald. Wij gooide de eerste  boogie’s op de dansvloer…. Even en kleine aarzeling bij het volk maar al snel vulde deze zich weer helemaal om zo voor de rest van de avond niet meer leeg te zien.

Wij beleefde weer eens een fantastische avond en hebben ons enorm goed geamuseerd! Aan reacties later op FACEBOOK was het ook te zien dat iedereen tevreden was met dit feestje!

Special thx:

  • Sander & Annelies: Dankzij hun vertrouwen in GENANT konden wij mee genieten van hun feest. Wij wensen dit prachtig koppel veel suc6 met hun huwelijk!
  • Bert & RENTEK: Weeral dankzij hun professioneel materiaal en aanpak klonk GENANT subliem in zaal Jagersborg Maasmechelen.
    • Wat wij zeker moeten vermelden is dat wij enorm goed ondersteund geweest zijn door Bert Hermans vaste geluidstechnieker van BuitenBereik. Hij was een waardige vervanger van onze Tim.
  • G-fotografe (Leen): Voor alweer schitterende foto’s.

Onze foto’s kan je bekijken via de FACEBOOK-pagina van GENANT

schermafdruk-van-2016-09-08-210355

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.